Erikoistarjoukset India Day -tapahtumassa
Juhli kanssamme ja nauti näistä eksklusiivisista tarjouksista!
ILMAINEN* Chaas
Misal Pav -ostoksen yhteydessä
* Voimassa vain ensimmäisille 20 tilaukselle
ILMAINEN* Kulfi
2 Pav Bhaji -ostoksen yhteydessä
* Voimassa vain ensimmäisille 20 tilaukselle
ILMAINEN* Chai
2 Vada Pav -ostoksen yhteydessä
* Voimassa vain ensimmäisille 20 tilaukselle
Tapaa Archana – Pav Paradisen sydän
Archanan tarina ei ole kertomus kokista, joka aina tiesi perustavansa ruokabisneksen.
Se on tarina tavallisesta tytöstä, jolla on poikkeuksellinen unelma.
Malayalamilaisesta perheestä kotoisin oleva Archana kasvoi vilkkaassa Punessa, Maharashtrassa, ja työskenteli yhdeksän vuotta ohjelmistoinsinöörinä Wipro-yhtiössä. Mutta koodirivien takana eli aina hiljainen kaipuu – rakkaus ruoanlaittoon, jonka ystävät ja perhe vannovat olevan täynnä "taikaa".
Kun Archana muutti Suomeen, hän oli innoissaan uudesta maasta ja mahdollisuuksista, mutta jotakin puuttui – pehmeä, kuohkea ja suussa sulava Pav, jonka hän oli lapsuudessaan oppinut tuntemaan. Ilman sitä katuruoat tuntuivat vajaalta.
Niinpä hän aloitti kokeilut pienessä helsinkiläiskeittiössään. Erilaisia jauhoja, erilaisia hiivoja, erilaisia paistoaikoja – satoja yrityksiä, kymmeniä epäonnistumisia ja lukemattomia iltoja, jolloin uuni oli vielä lämmin keskiyöllä. Kuuden kuukauden jälkeen hän veti uunista pellillisen, joka maistui täsmälleen samalta kuin kotona.
Siitä lähtien Archana on leiponut yli 5 000 Pav-sämpylää – jokainen niistä kantaa mukanaan ripauksen samaa intohimoa. Nykyään hän pyörittää menestyksekästä pilvikeittiötä, joka tarjoilee aitoa Pav-pohjaista katuruokaa ympäri Helsinkiä. Mutta hänen unelmansa on suurempi – viedä Pav Paradise Suomen rajojen ulkopuolelle ja tehdä aidosta intialaisesta Pavista tunnettu nimi koko Euroopassa.
Koska joskus kaikkein poikkeuksellisimmat matkat alkavat tavallisimmista keittiöistä.
Seuraa Pav Paradisea
Pysy ajan tasalla uutuuksista, pop‑upeista ja tapahtumista.